Ελλάδα: Ασφαλής και Υγιεινή Χώρα

Αγαπητοί Πελάτες και Συνεργάτες

-- Όπως γνωρίζετε ήδη, ο Κορονοιός (COVID-19) είναι το επίκαιρο θέμα αυτή την περίοδο. Κάτω από αυτές τις συνθήκες προσπαθούμε για νέες κρατήσεις σκαφών, συνεχίζοντας να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες ιστιοπλοϊκών διακοπών για τους επισκέπτες μας.

-- Προσβλέποντας σύντομα σε καλύτερες συνθήκες, κάνουμε ότι καλύτερο για να οργανώσουμε το 2020  διακοπές, εκδρομές, bachelors και ταξίδια με σκάφος, με την ίδια «φιλική εξυπηρέτηση » όπως πάντοτε.

-- Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κρατήσεις τελευταίας στιγμής για ολιγοήμερα ταξίδια με ιστιοπλοϊκά σκάφη.  Σήμερα (23/5/) δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί το πρωτόκολο υγείας για τα ιστιοπλοικά επαγγελματικά σκάφη (σε σχεση με τον 'κορονοιό'), εκτιμούμε πως θα έχει δημοσιευθεί περίπου στα μισά Ιουνίου.  Προτείνουμε λοιπόν την περίοδο από τέλη Ιουνίου έως και τέλος Οκτωβρίου.

-- Σας υπενθυμίζουμε ότι τα ελληνικά νησιά, με το ζεστό και ξηρό κλίμα (αρνητικό για τον κορανοϊό) είναι ο ιδανικός προορισμός για «διακοπές με σκάφος», μακριά από τα μεγάλα αστικά κέντρα.

-- Πιστεύουμε ότι με αμοιβαία συνεργασία με όλους εσάς, θα είμαστε σε θέση να ελαχιστοποιήσουμε τυχόν αρνητικές επιπτώσεις. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας. 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η Ομάδα 'Sun-Sailing'.


Κυκλάδες   Διακοπές με σκάφος   Ηλιοβασίλεμα   'ΑΤΛΑΝΤΙΣ 43' ταξιδεύοντας  
 Κλικ στις φωτογραφίες