ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

     

Με ή χωρίς Σκίπερ / Οργανωμένα / 1-3ήμερα / Μπάτσελορ

Ιστιοπλοικά - Καταμαράν - MotorSailers

'SUNSAILING' GREECE.  Ναυτιλιακή Εταιρεία σκαφών αναψυχής που εξειδικεύεται στο Yachting και στις ναυλώσεις σκαφών: Ιστιοφόρα, Καταμαράν και Παραδοσιακά σκάφη σε λογικές τιμές.  Με πάνω από 30+ χρόνια στις ελληνικές θάλασσες και πολύχρονες συνεργασίες με ιστιοπλοϊκούς ομίλους (3ήμερα ΠΟΙΑΘ), έχουμε την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε ξέγνοιαστες ιστιοπλοϊκές εκδρομές και διακοπές στην Ελλάδα.  Από Απρίλιο έως Νοέμβριο.  Ανακαλύψτε τα ελληνικά νησιά μαζί μας με διαφορετικό τρόπο! 

Ενοικιάσεις σκαφών απο Αθήνα - Μαρίνα ΑΛΙΜΟΥ

Είμαστε επαγγελματίες ιστιοπλόοι, διαχειριζόμαστε τα σκάφη μας και ταξιδεύουμε μαζί σας.  Συνεπώς φροντίζουμε ιδιαίτερα για το καλό αποτέλεσμα της κρουαζιέρας, καθώς και για τα οργανωμένα μας ταξίδια.  Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και απολαύστε ιστιοπλοϊκές διακοπές με απλό και ασφαλή τρόπο.  Θα σας ταξιδέψουμε σε πανέμορφα μέρη, άγνωστα για τους πολλούς.  Την εταιρεία διαχειρίζεται ο έμπειρος ιστιοπλόος μας Βαρδής Γεωργακάκης.

Σκάφη με πλήρωμα   Ναύλωση με σκίπερ   ATLANTIS 43 ενοικίαση   Τα Σκάφη μας 
Κάντε κλίκ για μεταβαση στην αντίστοιχη σελίδα

2019 Περίοδοι ναυλώσεως:

D (πολύ χαμηλή) Απρίλιος, Οκτώβριος, Νοέβριος   C (χαμηλή) 28/4/ - 08/6/ & 21-28/9/    B (μεσαία) 08/6/ -20/7/  &  24/8/ -21/9/.    A (υψηλή) 20/7/-24/8/.  

σκίπερ Βαρδής   ATLANTIS 43 sailing   Παιδιά στο σκάφος   Πυξίδα
Κλίκ στην πυξίδα για τον Βασικό Οδηγό Ιστιοπλοΐας'
Αρχή Σελίδας