Ταξίδια και Διακοπές με Ιστιοπλοϊκό Σκάφος

     

Ενοικίαση Σκάφους με ή χωρίς Σκίπερ ή με Πλήρωμα

Ιστιοπλοϊκά - Καταμαράν - Παραδοσιακά Motor-Sailers

'SUNSAILING'  Sailing Holidays in Greece.  Ναυτιλιακή Εταιρεία σκαφών αναψυχής με εξειδίκεύση στις Ιστιοπλοϊκές Διακοπές - Ταξίδια με σκάφος, ενοικίαση σε λογικές τιμές.  Ιστιοφόρα, Καταμαράν και Παραδοσιακά σκάφη.  Με 30+ χρόνια στις ελληνικές θάλασσες και πολύχρονες συνεργασίες με ιστιοπλοϊκούς ομίλους, έχουμε την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε ξέγνοιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές και ταξίδια με σκάφος.  Από Μάιο έως Νοέμβριο.  Ανακαλύψτε μαζί μας τα ελληνικά νησιά με διαφορετικό τρόπο! 

Ενοικιάσεις σκαφών απο Αθήνα - Παλαιό Φάληρο

Είμαστε επαγγελματίες ιστιοπλόοι, διαχειριζόμαστε τα σκάφη μας και ταξιδεύουμε μαζί σας.  Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και απολαύστε διακοπές και ταξίδια με ιστιοπλοϊκά και παραδοσιακά σκάφη με απλό και ασφαλή τρόπο.  Θα σας ταξιδέψουμε σε πανέμορφα μέρη, άγνωστα για τους πολλούς.  Οργάνωση και διαχείρηση από τον έμπειρο ιστιοπλόο μας Βαρδή Γεωργακάκη.

Γενική εκτίμηση κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού

  • Μια γενική εκτίμηση κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού ανάλογα με το μέγεθος του, την περίοδο ενοικίασης, και τον αριθμό ατόμων (7-11), υπολογίστε περίπου: ±70€ - ±80€ η μέρα το άτομο με σκίπερ.  Με σκίπερ/πλοιοκτήτη, η χρηματική εγγύηση συνήθως δεν ζητείται. Τα καταμαράν έχουν σημαντικά υψηλότερο κόστος ενοικίασης απο τα ιστιοπλοϊκά.
  • Το κόστος ενοικίασης ιστιοπλοϊκού υπολογίζεται με την ημέρα ή με την εβδομάδα και ειναι σταθερό ασχέτως αριθμού επιβαινόντων (3 ή 8 άτομα το κόστος ειναι ίδιο). Ενα άτομο απο τους επιβαίνοντες υπογράφει εκ μέρους όλων το ναυλοσύμφωνο και δίνεται μια μόνο απόδειξη στο όνομά του για το ποσό ενοικίασης του σκάφους.  Πως θα νοικιάσω,  Ναυλοσύμφωνο χωρίς Σκίπερ,   Ναυλοσύμφωνο με Σκίπερ.
MotorSailers Charter  Skippered Charter  Our Yacht charter fleet  Bareboat yacht charter
 Κλικ στις φωτογραφίες

2023 - Οι περίοδοι ναυλώσεως:

D: Μάιος & Οκτώβριος  C: Ιούνιος & Σεπτέμβριος  - B: Ιούλιος -  A: Αύγουστος.
σκίπερ Βαρδής   ATLANTIS 43 sailing   Παιδιά στο σκάφος   Βασικός Οδηγός Ιστιοπλοΐας
Κλίκ στην πυξίδα για τον 'Βασικό Οδηγό Ιστιοπλοΐας'
Αρχή Σελίδας