Ενοικίαση Ιστιοπλοϊκού Σκάφους Αθήνα

   

Σκάφος Με Σκίπερ / Μπάτσελορ / Πακέτα Διακοπών

Ιστιοπλοϊκά - Καταμαράν - Παραδοσιακά MotorSailers

'SUNSAILING' YACHTING HOLIDAYS IN GREECE.  Ναυτιλιακή Εταιρεία σκαφών αναψυχής με εξειδίκεύση στο Yachting και στις Διακοπές - Ταξίδια με: Ιστιοφόρα, Καταμαράν και Παραδοσιακά σκάφη.  Με 30+ χρόνια στις ελληνικές θάλασσες και πολύχρονες συνεργασίες με ιστιοπλοϊκούς ομίλους, έχουμε την γνώση και την εμπειρία να σας προσφέρουμε ξέγνοιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές και ταξίδια με σκάφος σε λογικές τιμές.  Από Μάιο έως Νοέμβριο.  Γνωρίστε μαζί μας τα ελληνικά νησιά με διαφορετικό τρόπο! 

Ενοικιάσεις σκαφών απο Αθήνα  ΑΛΙΜΟΣ - ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ

Είμαστε επαγγελματίες ιστιοπλόοι, διαχειριζόμαστε τα σκάφη μας και ταξιδεύουμε μαζί σας.  Επωφεληθείτε από την εμπειρία μας και απολαύστε διακοπές και ταξίδια με ιστιοπλοϊκά και παραδοσιακά σκάφη με απλό και ασφαλή τρόπο.  Θα σας ταξιδέψουμε σε πανέμορφα μέρη, άγνωστα για τους πολλούς.  Οργάνωση και διαχείρηση από τον έμπειρο ιστιοπλόο μας Βαρδή Γεωργακάκη.

Γενική εκτίμηση κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού

  • Μια γενική εκτίμηση κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού ανάλογα με το μέγεθος του, την περίοδο ενοικίασης, και τον αριθμό ατόμων (7-10), υπολογίστε περίπου: ± 80-90€ η μέρα το άτομο (με σκίπερ, με καθαρισμό, εκτός μόνο τα καύσιμα).  Με σκίπερ/πλοιοκτήτη, η χρηματική εγγύηση συνήθως ειναι μειωμένη ή δεν ζητείται. Τα καταμαράν έχουν σημαντικά υψηλότερο κόστος ενοικίασης απο τα ιστιοπλοϊκά.
  • Το κόστος ενοικίασης ιστιοπλοϊκού υπολογίζεται με την ημέρα ή με την εβδομάδα και ειναι σταθερό ασχέτως αριθμού επιβαινόντων (3 ή 8 άτομα το κόστος ειναι ίδιο). Ενα άτομο απο τους επιβαίνοντες υπογράφει εκ μέρους όλων το ναυλοσύμφωνο και δίνεται μια μόνο απόδειξη στο όνομά του για το ποσό ενοικίασης του σκάφους.  Πως θα νοικιάσω,   Ναυλοσύμφωνο χωρίς σκίπερ,    Ναυλοσύμφωνο 'Atlantis 43'.
MotorSailers Charter Skippered Charter Our Yacht charter fleet Bareboat yacht charter
 Κλικ στις φωτογραφίες

2024 - Οι περίοδοι ναυλώσεως:

D: Μάιος  -  C: Ιούνιος. -  B: Ιούλιος  -  A: Αύγουστος  -  B: Σεπτέμβριος  -  D: Οκτώβριος.
σκίπερ Βαρδής ATLANTIS 43 sailing Παιδιά στο σκάφος Βασικός Οδηγός Ιστιοπλοΐας
Κλίκ στην πυξίδα για τον 'Βασικό Οδηγό Ιστιοπλοΐας'
Αρχή Σελίδας