Ελλάδα Χάρτης Google Μap

Δορυφορικός Χάρτης Ελλάδος +Νήσων

   
Grèce-S satellite Grèce-E satellite Grèce-N satellite
Η Ελλάδα απο δορυφόρο (κλικ):

Δορυφορικοί χάρτες Ελλάδος και όλων των Νήσων

Ελλάδα και Νησιά - Δορυφορικός χάρτης Google

ΕΛΛΑΔΑ έχει την μεγαλύτερη ακτογραμμή, την μεγαλύτερη ηλιοφάνια και τα περισσότερα νησιά στην Ευρώπη.  Είναι το ιστορικό σταυροδρόμι 3 ηπείρων στην ΝΑ περιοχή (Ευρώπη, Ασία, Αφρική) και αποτελεί ειδυλλιακό χώρο για ταξίδια και διακοπές με σκάφος.  Επιφάνεια ±131.950 km², τοπική ώρα GMT +2 ώρες.

Προορισμοί με ενδιαφέρον από Αθήνα:

Σούνιο +Ναός Ποσειδώνα (ημερήσια εκδρομή).  Δελφοί και Λιβαδειά (ημερήσια εκδρομή). Τα μοναστήρια στα Μετέωρα (1-2 ημέρες).  Θέατρο Επιδαύρου + κανάλι Κορίνθου (1 ημέρα).  Μυκήνες-Ναύπλιο (1-2 ημέρες).  Από το λιμάνι του Πειραιά: ημερήσια κρουαζιέρα προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού (Αίγινα, Πόρος, Ύδρα). Ημερήσιες ιστιοπλοϊκές εκδρομές από Άλιμο

Traditional Greece   Map of Greece 1   Map of Greece 2   The canal of Corinth
Γνωρίσετε τα Ελληνικά νησιά με διαφορετικό τρόπο: Απολαύστε μια κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό από Αθήνα και επισκεφθείτε με άνεση 4-5 νησιά (διανυκτερεύσεις) σε μια εβδομάδα.  Τα σκάφη μας  -  s/y Atlantis 43 - Οργανωμένα

Δορυφορικοί χάρτες Google:(full screen)

Το ελληνικό αρχιπέλαγος περιλαμβάνει: ±3.000 νησιά και βραχονησίδες, μόνο τα 227 κατοικούνται. Ακτογραμμή ±12.900 χιλιόμετρα επί συνόλου της χώρας ±19.900 χιλ.
Αυτός είναι "Γνήσιος χάρτης Google' (full screen).  Επιλέξτε 'Satellite' ή 'Map view.Εάν επιλέξετε 'view larger map'  εγκαταλείπετε την ιστοσελίδα μας.