Δορυφορικός Χάρτης Ελλάδος +Νήσων

     

Η Ελλάδα απο δορυφόρο (κλικ):

Grèce-S satellite  Grèce-E satellite  Grèce-N satellite

Δορυφορικοί χάρτες Ελλάδος και όλων των Νήσων

Ελλάδα και Νησιά δορυφορικός χάρτης Google

ΕΛΛΑΔΑ έχει την μεγαλύτερη ακτογραμμή, την μεγαλύτερη ηλιοφάνια και τα περισσότερα νησιά στην Ευρώπη.  Είναι το ιστορικό σταυροδρόμι 3 ηπείρων στην ΝΑ περιοχή (Ευρώπη, Ασία, Αφρική) και αποτελεί ειδυλλιακό χώρο για ταξίδια και διακοπές με ιστιοπλοικό σκάφος.  Επιφάνεια ±131.950 km², τοπική ώρα GMT +2 ώρες.

Μερικοί προορισμοί με ενδιαφέρον από Αθήνα:

Σούνιο +Ναός Ποσειδώνα (ημερήσια εκδρομή).  Δελφοί και Λιβαδειά (ημερήσια εκδρομή). Τα μοναστήρια στα Μετέωρα (1-2 ημέρες).  Θέατρο Επιδαύρου + κανάλι Κορίνθου (1 ημέρα).  Μυκήνες-Ναύπλιο (1-2 ημέρες).  Από το λιμάνι του Πειραιά: ημερήσια κρουαζιέρα προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού (Αίγινα, Πόρος, Ύδρα). Ημερήσιες ιστιοπλοϊκές εκδρομές από Άλιμο

Traditional Greece  Map of Greece 1  Map of Greece 2  The canal of Corinth
Γνωρίσετε τα Ελληνικά νησιά με διαφορετικό τρόπο: Απολαύστε μια κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό από Αθήνα και επισκεφθείτε με άνεση 4-5 νησιά (διανυκτερεύσεις) σε μια εβδομάδα.   Πως νοικιάζω  -  s/y Atlantis 43

Δορυφορικοί χάρτες Google (full screen):

Το ελληνικό αρχιπέλαγος περιλαμβάνει: ±3.000 νησιά και βραχονησίδες, μόνο τα 227 κατοικούνται. Ακτογραμμή ±12.900 χιλιόμετρα επί συνόλου της χώρας ±19.900 χιλ.
Αυτός είναι "Γνήσιος χάρτης Google' (full screen).  Επιλέξτε 'Satellite' ή 'Map view.Εάν επιλέξετε 'view larger map'  εγκαταλείπετε την ιστοσελίδα μας.