Ενοικίαση Παραδοσιακού Σκάφους

   

Ενοικίαση σκάφους με Καπετάνιο και Πλήρωμα

Ενδιαφέρεστε να ενοικιάσετε ένα παραδοσιακό σκάφος (τύπου Καΐκι ή Γκουλέτας) στην Αθήνα με πλήρωμα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας εν πλώ?  Φανταστείτε μια σύντομη διαμονή σε κλασσικό παραδοσιακό σκάφος με ανέσεις και με πολύ καλές υπηρεσίες.

Ενοικίαση σκάφους με Καπετάνιο και Πλήρωμα. Επισκέπτες της Αθήνας και για όλους εσάς που επιθυμείτε να γιορτάσετε με διαφορετικό τρόπο ένα σημαντικό γεγονός ή μια επέτειο, οι κρουαζιέρες μας με παραδοσιακά σκάφη, (με καπετάνιο και μόνιμο πλήρωμα) αποτελούν την καλύτερη λύση! 

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια ημερήσια κρουαζιέρα στο κοντινό νησί της ΑΙΓΙΝΑΣ ή στην άγνωστη ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ή κατά μήκος της Αθηναϊκής Ακτής προς την νήσο ΦΛΕΒΕΣ, ή για περισσότερες ημέρες με προορισμό τα νησιά του Σαρωνικού!

Όλα τα προτεινόμενα σκάφη είναι πλήρως εξοπλισμένα και έχουν πεπειραμένα πληρώματα!  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξειδικευμένες εκδρομές μας, ενημερώστε μας τις ημερομηνίες σας και τις επιθυμίες σας. Θα χαρούμε να οργανώσουμε μαζί αυτή την σημαντική σας εκδήλωση, ή κρουαζιέρα, σε παραδοσιακό σκάφος. 

Motorsailer 'ROTTA' Motorsailer 'ANTONIS 2' Γκουλέτα 'MATINA' Motorsailer 'BOUNTY'
Κλίκ στις φωτογραφίες       Αρχή Σελίδας

Caractéristiques Techniques / Photos

Γνωρίστε τα σκάφη μας και επικοινωνήστε μαζί μας για την τελική σας επιλογή. Περισσότερες πληροφορίες, περιγραφές και φωτογραφίες, στους παρακάτω συνδέσμους,(κάντε κλίκ):