Ενοικιάσεις Σκαφών με Σκίπερ

   

• Χωρίς χρηματική εγγύηση • Χωρίς ευθύνες

Για άτομα με ή χωρίς γνώσεις ιστιοπλοΐας, 

Η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού με σκίπερ είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές, ιδίως για οικογένειες. Δεν έχετε ευθύνες και δεν ασχολείστε με τις διαδικασίες ναύλωσης του σκάφους και την φροντίδα του. Γνωρίστε μαζί μας το ταξίδι με πανιά και ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο διακοπών. Είναι ο μόνος τρόπος να επισκεφτείτε με άνεση 4-5 νησιά (διανυκτέρευση) σε μια εβδομάδα.

 Ο σκίπερ θα σας ταξιδέψει σε μέρη που δύσκολα θ’ανακαλύψετε μόνοι σας. Χωρίς την χρηματική εγγύηση ή μειωμένη. Είμαστε παλιοί ιστιοπλόοι, σας ταξιδεύουμε και με πανιά, και επιλέγουμε τις διαδρομές μας ανάλογα με τις τοπικές καιρικές συνθήκες για ένα ευχάριστο ταξίδι. Είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές.

 Ο σκίπερ έχει την φροντίδα και την ευθύνη του σκάφους, και θα ειναι ενας χρήσιμος οδηγός 24/24. είναι η καλύτερη επιλογή για οικογένειες. Θα έχετε αρκετό χρόνο για κολύμβηση και επίσκεψη στα νησιά. Ένας σκίπερ κοστίζει ±150-180 € / ημέρα, μια hostess (± 100-140 € / ημέρα).  Ο σκίπερ δεν ασχολείται με την καθαριότητα του σκάφους, κάτι που θα κάνει μια hostess ή εσείς.

Απόφοιτοι Ιστιοπλοϊκών Σχολών: Αποκτείστε γρήγορα πρακτική εμπειρία με σιγουριά, πριν ναυλώσετε σκάφος μόνοι σας. Γνωρίστε την ιστιοπλοïα με δύσκολους καιρούς χωρίς ρίσκα με έμπειρο συνοδό δίπλα σας.  Ο Βαρδής ειναι σκίπερ στο 'Ατλαντίς 43'.     Πως νοικιάζω σκάφος (pdf)     Τα Σκάφη μας    Ναυλοσύμφωνο Ατλαντίς 43 (pdf)

Ο σκίπερ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ο σκίπερ ΒΑΡΔΗΣ Ο σκίπερ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ Ο σκίπερ ΜΠΑΜΠΗΣ
Αυθεντικές φωτογραφίες / Κάντε κλίκ
  • Μια γενική εικόνα κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού ανάλογα με το μέγεθος του σκάφους, το μοντέλο, τον αριθμό ατόμων (7-9) και την χρονική περίοδο: ±65-75€ η μέρα (με σκίπερ), εκτός καύσιμα/λιμενικά.  Συνήθως με σκίπερ πλοιοκτήτη η χρηματική εγγύηση δεν ζητείται ή ειναι μειωμένη.  Περισσότερα εδώ.

2024 - Οι περίοδοι ναυλώσεως:

D: Μάιος  -  C: Ιούνιος. -  B: Ιούλιος  -  A: Αύγουστος  -  B: Σεπτέμβριος  -  D: Οκτώβριος.

Στάνταρ εξοπλισμός σκαφών

V.H.F. / G.P.S. / EPIRB / Βυθόμετρο / Ανεμοδείχτης / Πιλότος / Plotter / Εξωλέμβια / Ηλεκτρονικά / Stereo / Bimini / Spray hood.

 Ιστιοπλοϊκά πάντοτε με σκίπερ:

Ιστιοπλοϊκό ATLANTIS 43 κατοψη  Ιστιοπλοϊκό ALPHA 51 κάτοψη  
Ιστιοπλοϊκό TRITON 48 κάτοψη  Ιστιοπλοϊκό SUN-ODYSSEY 50DS κάτοψη 

Θα βρείτε στο σκάφος:

Κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια, πετσέτες προσώπου, κουζίνα Γκαζιού, βαρκάκι, εξωλέμβια. 

Φέρετε μαζί σας:

Δίπλωμα ιστιοπλοϊας (αν υπάρχει), ελαφριά νιτσεράδα ή ελαφρύ αδιάβροχο, μαλακά παπούτσια σκάφους, γυαλιά ηλίου, καπέλο, φορτιστή τηλεφώνου, τα προσωπικά σας, όλα σε μαλακούς σάκους, ΟΧΙ σκληρή βαλίτσα.   Αρχή Σελίδας