Ιστιοπλοϊκά, Καταμαράν, Motor-Sailers, Καΐκια

     

Ναύλωση Σκάφους Με ή Χωρίς Σκίπερ, Με Πλήρωμα

Σύντομες πληροφορίες ναυλώσεως:

Ναυλώσεις ιστιοπλοΐκών, καταμαράν και παραδοσιακών σκαφών (Καΐκια) από Αθήνα.  Ενοικίαση σκαφών χωρίς μεσάζοντες, με ή χωρίς σκίπερ, η με πλήρωμα. Προσιτές τιμές.  Επιλογές ενοικιάσεως σκάφους και συντομες πληροφορίες ποιό κάτω:  (περισσότερα εδώ) 

Παραδοσιακά σκάφη: Πολυτελή παραδοσιακά σκάφη 'Motor-Sailers' και Καΐκια με μόνιμο πλήρωμα, καπετάνιο, hostess, μάγειρα, ....  Ιδιωτική κρουαζιέρα πολυτελείας.  Πλήρη διατροφή ή ημιδιατροφή στο σκάφος.  Ναύλωση 1-7 ημέρες.  Καμία απαίτηση. 

Ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν με σκίπερ: Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα σκάφος με σκίπερ και άν επιθυμείτε θα είστε ο δεύτερος κυβερνήτης. Είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνοιαστες διακοπές με σκάφος.  Δεν έχετε ευθύνες και δεν ασχολείστε με τις συνήθεις διαδικασίες και φροντίδες του σκάφους. Καμία απαίτηση, (επιθυμητό αν υπάρχει κάποια εμπειρία με σκάφος).  Συνήθως δεν ζητείται η χρηματική εγγύηση ή ειναι μειωμένη, και δεν κάνετε check-in & check-out.   Ναυλοσύμφωνο Ατλαντίς 43

Ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν ναύλωση χωρίς σκίπερ:  Θα είστε ο κυβερνήτης (σκίπερ) του σκάφους με τη βοήθεια του πληρώματός σας. Παραμένετε υπεύθυνος για ότι συμβεί στο σκάφος, μέσα σε λιμάνι ή στη θάλασσα μέχρι την επιστροφή του σκάφους στην στη βάση.  Απαιτήσεις: 2 διπλώματα ιστιοπλοΐας ή 1 δίπλωμα και 1 δήλωση επί τόπου, που βεβαιώνει ιστιοπλοική εμπειρία στην διακυβέρνηση σκάφους.  Ζητείται η επιστρεπτέα χρηματική εγγύηση (2000€-3500€), και κάνετε check-in και check out. Ναυλοσύμφωνο χωρίς σκίπερ  

Οργανωμένα ταξίδια με ιστιοπλοϊκό - Ναύλωση με την καμπίνα ή κουκέτα, και ημιδιατροφή στο σκάφος. Η καλύτερη επιλογή για Μόνους, Μόνες, Ζευγάρια και Μικρές παρέες. Μοιράζεστε το σκάφος με άλλα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.  Επιθυμητό αν υπάρχει κάποια πρακτική εμπειρία με σκάφος, ή τίποτα.  Χωρίς χρηματική εγγύηση, χωρίς check-in, χωρίς check-out, χωρίς ευθύνες. 

2023 - Οι περίοδοι ναυλώσεως:

D: Μάιος & Οκτώβριος  C: Ιούνιος & Σεπτέμβριος  - B: Ιούλιος -  A: Αύγουστος.

Προτεινόμενα σκάφη απο Αθήνα με ή χωρίς σκίπερ.

 Τα καταμαράν έχουν υψηλότερες τιμές σε σύγκριση με τα ιστιοπλοϊκά. Επιλογή ναυλου (pdf)Διαδικασία κράτησης (pdf).  Κλικ στις φωτογραφίες.
Yacht SUN-ODYSSEY 519   Yacht BAVARIA C-50
  
Yacht OCEANIS 50 FAMILY    Yacht CYCLADES 50,5
  
Motor-Sailers    Yacht BAVARIA 49
  
Catamaran LAGOON 450    Catamaran LAGOON 440
  
Catamaran LAGOON 420    Catamaran LAGOON 450F
  
Yacht ATLANTIS 43    Yacht ALPHA 51
  
Yacht BAVARIA 50 cruiser    Yacht BAVARIA 36
  
Yacht OCEAN-STAR 51,2    Yacht DROMOR 48
 Back on Top