Ενοικίαση Σκαφών Αναψυχής Αθήνα

     

Ιστιοφόρα, Καταμαράν, Παραδοσιακά MotorSailers

Σύντομες πληροφορίες ναυλώσεως:

Ναυλώσεις ιστιοπλοΐκών, καταμαράν και παραδοσιακών σκαφών (καΐκια) από Αθήνα.  Ενοικίαση σκαφών χωρίς μεσάζοντες, με ή χωρίς σκίπερ, η με πλήρωμα. Προσιτές τιμές.  Επιλογές ενοικιάσεως σκάφους / διαδικασία, εν συντομία:  (περισσότερα εδώ) 

'Κορονοιός COVID-19' και Ενοικίαση Σκάφους

Παραδοσιακά σκάφη: Πολυτελή παραδοσιακά σκάφη 'MotorSailers' με μόνιμο πλήρωμα, τουλάχιστον έναν καπετάνιο, hostess και μάγειρα.  Ιδιωτική κρουαζιέρα πολυτελείας.  Πλήρη διατροφή ή ημιδιατροφή στο σκάφος.  Ναύλωση 1-7 ημέρες.  Καμία απαίτηση. 

Ναύλωση με σκίπερ: Μπορείτε να ενοικιάσετε ένα ιστιοπλοϊκό ή καταμαράν με σκίπερ και να είστε ο δεύτερος κυβερνήτης. Είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνοιαστες διακοπές με σκάφος.  Δεν έχετε ευθύνες και δεν ασχολείστε με τις συνήθεις διαδικασίες και φροντίδες του σκάφους.  Επιθυμητό: Αν υπάρχει κάποια πρακτική εμπειρία με σκάφος, ή τίποτα.  Συνήθως δεν ζητείται χρηματική εγγύηση ή ειναι μειωμένη, και δεν κάνετε check-in & check-out.   Ναυλοσύμφωνο Ατλαντίς 43

Ναύλωση χωρίς σκίπερ: Ναύλωση χωρίς σκίπερ: Θα είστε ο κυβερνήτης (σκίπερ) του σκάφους με τη βοήθεια του πληρώματός σας. Παραμένετε υπεύθυνος για ότι συμβεί στο σκάφος, μέσα σε λιμάνι ή στη θάλασσα μέχρι την επιστροφή του στη βάση.  Απαιτήσεις: 2 διπλώματα ιστιοπλοΐας ή 1 δίπλωμα και 1 υπογεγραμμένη δήλωση επί τόπου που βεβαιώνει ιστιοπλοική εμπειρία.  Ζητείται η χρηματική εγγύηση, και κάνετε check-in και check out. Ναυλοσύμφωνο χωρίς σκίπερ  

Οργανωμένα ταξίδια - Ναύλωση με την καμπίνα ή κουκέτα, και ημιδιατροφή στο σκάφος. Η καλύτερη επιλογή για μόνους, μόνες, ζευγάρια και μικρές παρέες. Μοιράζεστε το ίδιο σκάφος με άλλα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.  Επιθυμητό: Αν υπάεχει κάποια πρακτική εμπειρία με σκάφος, ή τίποτα.  Χωρίς χρηματική εγγύηση, χωρίς check-in, χωρίς check-out. 

2020 - Οι τροποποιημένες μας περίοδοι ναυλώσεως:

C: Μάιος & Ιούνιος.  -   B: Ιούλιος   -   A: Αύγουστος   -   B: Σεπτέμβριος   -  D: Οκτώβριος.

Προτεινόμενα σκάφη απο Αθήνα με ή χωρίς σκίπερ.

 Τα καταμαράν έχουν υψηλότερες τιμές σε σύγκριση με τα ιστιοπλοϊκά. Επιλογή ναυλου (pdf)Διαδικασία κράτησης (pdf).  Κλικ στις φωτογραφίες.
Yacht SUN-ODYSSEY 519   Yacht BAVARIA C-50
  
Yacht SUN-ODYSSEY 50DS    Yacht CYCLADES 50,5
  
Motor-Sailers    Yacht BAVARIA 49
  
Catamaran LAGOON 450    Catamaran LAGOON 440
  
Catamaran LAGOON 420    Catamaran LAGOON 450F
  
Yacht ATLANTIS 43    Yacht ALPHA 51
  
Yacht BAVARIA 50 cruiser    Yacht BAVARIA 36
  
Yacht OCEAN-STAR 51,2    Yacht DROMOR 48
 Back on Top