Πακέτα Διακοπών με Ιστιοπλοϊκό Σκάφος

   

Οργανωμένα ταξίδια για Μόνα άτομα & Ζευγάρια 

Οργανωμένες διακοπές / ταξίδια στην Ελλάδα με ιστιοπλοϊκό σκάφος, για Μοναχικούς Ταξιδιώτες, Ζευγάρια και Μικρές Παρέες.  Πακέτα διακοπών σε ιστιοπλοϊκό σκάφος με ημιδιατροφή και ενοικίαση καμπίνας ή κουκέτας. Οργανωμένες ιστιοπλοϊκές εκδρομές χωρίς ευθύνες στη ναυσιπλοΐα, επίσκεψη και διανυκτέρευση σε 4-5 νησιά σε μια εβδομάδα.  Είναι ο απλούστερος τρόπος για ξέγνοιαστες ιστιοπλοϊκές διακοπές.

Πλεονεκτήματα της οργανωμένης κρουαζιέρας:

Οι κρουαζιέρες με ενοικίαση καμπίνας είναι ιδανικές για όσους δεν έχουν το χρόνο ή το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με την διαδικασία ναύλωσης σκάφους. Τα οργανωμένα μας ταξίδια σχεδιάζονται σύμφωνα με τις τοπικές καιρικές συνθήκες για ευχάριστη ιστιοπλοΐα. Θα κολυμπήσετε σε παρθένα μέρη, προσβάσιμα μόνο με σκάφος.

Εμπειρία σε νέες γνωριμίες!

Οι οργανωμένες ιστιοπλοϊκές διακοπές προσελκύουν ένα μείγμα ηλικιών και εθνικοτήτων, έναν ιδανικό τρόπο για νέες γνωριμίες και διακοπές με άλλους ταξιδιώτες με ίδια ενδιαφέροντα, και με την ασφάλεια ενός σκίπερ/οδηγού.

2024 Οι προορισμοί μας από Παλαιό Φάληρο:

 • Νησιά ΣΑΡΩΝΙΚΟΎ (Χάρτης).Dates:  ..........   Προσεχώς για 2024:     
 • Νησιά ΚΥΚΛΑΔΩΝ  (Χάρτης). Dates: .........    Προσεχώς για 2024:    
 • ΚΥΚΛΑΔΕΣ & ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ  (Χάρτης)Dates: .........  Προσεχώς για 2024:     
 • Παρακάτω στην σελίδα περισσότερες λεπτομέρειες.
bbq  Atlantis 43  Swimming  ATLANTIS 43 
Αυθεντικές φωτογραφίες  / Κάντε κλικ

Θα έχω αρκετό χρόνο για τον εαυτό μου?

Τα οργανωμένα μας ταξίδια αφήνουν μεγάλη ανεξαρτησία για να εξερευνήσετε μόνοι σας τα νησιά. Μετά την άφιξη μας το απόγευμα στο λιμάνι, είστε ελεύθεροι να κάνετε ό, τι θέλετε μέχρι το πρωί.  Η ομάδα μπορεί να είναι μαζί για το δείπνο, αν και αυτό είναι απαραίτητο. 

Πως γίνεται με τις καμπίνες?

Οι μοναχικοί ταξιδιώτες του ίδιου φύλου μοιράζονται μια διπλή καμπίνα ή παίρνουν μία μονή κουκέτα όταν είναι διαθέσιμη. Εάν μια διπλή καμπίνα νοικιάζεται μόνο από ένα άτομο, ζητείται μια πρόσθετη χρέωση μόνο στο κόστος της καμπίνας. 

ATLANTIS 43 sailing  bbq  sunset at sea Hydra island 

Ναύλωση με την καμπίνα +ημιδιατροφή!

Οργανωμένες Διακοπές με ιστιοπλοϊκό 13,20μ x 4.00μ (ΑΤΛΑΝΤΙΣ 43 pdf) και σκίπερ. Μόνοι, Μόνες, Ζευγάρια και Μικρές παρέες:  7 ημέρες / 6 διανυκτερευσεις στο σκάφος.  Επίσκεψη σε 4-5 νησιά (διανυκτερεύσεις).  Εγγραφείτε τώρα !!

Τιμές / Ημερομηνίες / Διαδικασία

 • Τιμή ανά άτομο / εβδομάδα με σκίπερ και ΦΠΑ:  Για 1-2 εγγραφές 900 € άτομο. Για 3-4 εγγραφές 880 € άτομο, (7 μέρες/6 διανυκτερεύσεις).
 • Hμιδιατροφή στο σκάφος 180 € άτομο εβδομάδα (fixed): Πρωινό πλήρες, γεύμα, φρούτα, χυμοί, νερό, αναψυκτικά, snacks, κτλ, (αγορά και ετοιμασία γεύματος απο τον σκίπερ). 
 • Αναλώσιμα σκάφους 80 € άτομο εβδομάδα (fixed): Καύσιμα, νερό σκάφους, λιμενικά, σεντόνια. 
 • Περιλαμβάνονται ΟΛΑ τα έξοδα με ημιδιατροφή, εκτός μόνο το δείπνο σε ταβέρνα (±10-15€).  Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις. 
 • Επιβίβαση (Αθήνα): Κυριακή πρωί  ±10.30 ώρα, άμεση αναχώρηση. 
 • Επιστροφή στη βάση μας Παρασκευή απόγευμα / διανυκτέρευση στο σκάφος.
 • Αποβίβαση (Αθήνα): Σάββατο πρωί 08.30 ώρα. 
 • Κλείσιμο θέσης. Μια προκαταβολή, και το υπόλοιπο κατά την επιβίβαση σας.

Γνωρίστε τον Σκίπερ σας και το Σκάφος:

Skipper Vardis    ATLANTIS 43 plan view   
Νησιά ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ χάρτης  ΚΥΚΛΑΔΕΣ χάρτης 

Συνθήκες Ναυλώσεως με την Καμπίνα:

 • Η ζωή σ ένα ιστιοφόρο είναι λίγο διαφορετική από τη ζωή στη στεριά. Το ιστιοφόρο προσφέρει περιορισμένους χώρους σε σύγκριση με το σπίτι μας, αλλά και μια καθημερινή εναλλαγή του περιβάλλοντος. Για την καλή συμβίωση όλων μας εν πλω, υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που πρέπει να σεβόμαστε!  Ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και σεβασμός προς τους συνεπιβάτες μας πάνω στο σκάφος είναι ουσιώδη και επιθυμητά.
 • Φέρετε μαζί σας:  Ελαφριά νιτσεράδα ή αδιάβροχο σακάκι (άνορακ), παπούτσια για σκάφος (ανοιχτόχρωμες μαλακές σόλες), πετσέτα θαλάσσης,  λίγα ρούχα,  προσωπικά είδη, όλα μεσα σε μαλακούς σάκους, ΟΧΙ σκληρές βαλίτσες.
 • Θα βρείτε στο σκάφος:  Κουβέρτες, μαξιλάρια, σεντόνια, εξοπλισμό κουζίνας & WC, ψυγείο, μάσκες, αναπνευστήρες, πέδιλα, εξωλέμβια, ιστιοσανίδα (γάστρα μόνο), ραδιόφωνο USB. Προτείνουμε μια ατομική ασφάλεια ταξιδιού.