Δορυφορικός Χαρτης Μεγίστης και Ρω

   
Grèce-S satellite Grèce-E satellite Grèce-N satellite
Η Ελλάδα απο δορυφόρο (κλικ):

Δορυφορικοί χάρτες Ελλάδος και όλων των Νήσων

Χάρτης Google των νήσων Καστελόριζου

Το επίσημο όνομα είναι ΜΕΓΙΣΤΙ σημαίνει "το μεγαλύτερο", με μόλις 12,00 km2 είναι το μικρότερο από τα Δωδεκάνησα.  Το νησί έχει γίνει πιο δημοφιλές τα τελευταία χρόνια, ανάμεσα στους τουρίστες που αναζητούν ένα ήσυχο παραδοσιακό μέρος στα Δωδεκάνησα.

Αυτά τα Νησιά είναι το Ανατολικότερο άκρο της Ελλάδος

Αυτά τα νησιά (ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΡΩ, ΣΤΡΟΓΚΥΛΗ και άλλες 8 βραχονησίδες ) απέχουν ±320 μίλια νοτιοανατολικά της Αθήνας, ±70 μίλια ανατολικά της Ρόδου,  και ±2 μίλια από την ακτή της Τουρκίας. Το Καστελλόριζο είναι μέρος της περιφερειακής μονάδας της Ρόδου. 

Γνωρίσετε τα Ελληνικά νησιά με διαφορετικό τρόπο: Απολαύστε μια κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό από Αθήνα και επισκεφθείτε με άνεση 4-5 νησιά (διανυκτερεύσεις) σε μια εβδομάδα.  Τα σκάφη μας  -  s/y Atlantis 43 - Οργανωμένα

Δορυφορικοί χάρτες Google:(full screen)

Το ελληνικό αρχιπέλαγος περιλαμβάνει: ±3.000 νησιά και βραχονησίδες, μόνο τα 227 κατοικούνται. Ακτογραμμή ±12.900 χιλιόμετρα επί συνόλου της χώρας ±19.900 χιλ.
Αυτός είναι "Γνήσιος χάρτης Google' (full screen).  Επιλέξτε 'Satellite' ή 'Map view.Εάν επιλέξετε 'view larger map'  εγκαταλείπετε την ιστοσελίδα μας.