Κρουαζιέρες με Ιστιοπλοϊκά Σκάφη

     

Με ή Χωρίς Σκίπερ - Οργανωμένα Ταξίδια  

Χωρίς χρηματική εγγύηση - Χωρίς ευθύνες - Χωρίς μεσάζοντες

‘SUN-SAILING’  Προσιτά ταξίδια με σκάφος.  Κάντε μια νέα αρχή φέτος και βάλτε την ιστιοπλοïα στις διακοπές σας.  Γνωρίστε τα ωραιότερα μέρη των νησιών μας με πρωτόγνωρο τρόπο και κολυμπήστε σε μέρη που λίγοι μπορούν να χαρούν !!  Ειναι ο μόνος τρόπος για επίσκεψη και διανυκτέρευση σε 4-5 νησιά την εβδομάδα. 

Iστιοπλοϊκά – Καταμαράν - Καίκια (motor-sailers)

MotorSailers Charter  Skippered Charter  Our Yacht charter fleet  Bareboat yacht charter
Κάντε κλίκ

Ημερησια ταξίδια, ΣΒΚ, Μπάτσελορ

Απόδραση 1-3 ημέρες με ιστιοπλοϊκό!  Ημερήσια ή ολιγοήμερα ταξίδια, Μπάτσελορ σε σκάφος, χωρίς ευθύνες και χωρίς χρηματική εγγύηση.

1. Ναύλωση σκάφους με σκίπερ

Ιστιοπλοϊκά ταξίδια και εκδρομές με σκάφος (1-7 ημέρες) / ΣΒΚ / Μπάτσελορ σε  ιστιοπλοϊκό κάνει την διαφορά!   Χωρίς ευθύνες - Χωρίς εγγύηση - Γενική εκτίμηση κόστους ενοικίασης Ιστιοπλοϊκού παρακάτω.

2. Οργανωμένα Ταξίδια.

Είστε Ζευγάρι? Μόνοι? Μόνες? Μικρή ομάδα?  Επιλέξτε τον προορισμό των διακοπών σας απο τα οργανωμένα μας ταξίδια, στο πρόγραμμα ναύλωσης με την καμπίνα.  Ταξιδέψετε με άτομα που έχουν ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και κάντε νέες γνωριμίες. 

3. Ναύλωση παραδοσιακού σκάφους με πλήρωμα

Εάν επιθυμείτε ένα πολυτελές ταξίδι, οι ημερήσιες κρουαζιέρες μας με παραδοσιακά σκάφη (καΐκια), με καπετάνιο και πλήρωμα, είναι η τέλεια λύση!  Διασκεδάσετε με διαφορετικό τρόπο τις εορταστικές σας εκδηλώσεις.  Έως 47 άτομα για ημερήσιες εκδρομές.

4. Ναύλωση σκάφους χωρίς σκίπερ

Χρειάζεται δίπλωμα και προηγούμενη πρακτική εμπειρία για την διακυβέρνηση ιστιοπλοικού σκάφους.  Παραμένουμε στη διάθεσή σας για να οργανώσετε μαζί την κρουαζιέρα σας με ιστιοφόρο. Παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις τοπικές συνθήκες ιστιοπλοΐας.

  • Μια γενική εικόνα κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού ανάλογα με το μέγεθος του, την περίοδο, και τον αριθμό ατόμων (7-9): ±55-65€ η μέρα (με σκίπερ & ΦΠΑ, εκτός καύσιμα, λιμενικά.  Συνήθως με σκίπερ πλοιοκτήτη η χρηματική εγγύηση δεν ζητείται ή ειναι μειωμένη.  Περισσότερα εδώ.
Ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα    'Atlantis 43' ταξιδεύοντας με μπαλόνι
Αυθεντικές φωτογραφίες / Κάντε Κλίκ / Αρχή Σελίδος