Ιστιοπλοϊκό - Ενοικίαση από Αθήνα

   

Με Σκίπερ - Χωρίς Σκίπερ - Οργανωμένα Ταξίδια  

Χωρίς χρηματική εγγύηση - Χωρίς ευθύνες - Χωρίς μεσάζοντες

‘SUN-SAILING’  Ενοικίαση Ιστιοπλοϊκών & Καταμαράν από Αθήνα. Προσιτές κρουαζιέρες με σκάφος. Κάντε μια νέα αρχή φέτος και γνωρίστε τις διακοπές με Ιστιοφόρο.  Ταξιδέψετε  στα ωραιότερα μέρη των νησιών μας με πρωτόγνωρο τρόπο και κολυμπήστε σε μέρη που λίγοι μπορούν να χαρούν !!  Ειναι ο μόνος τρόπος για επίσκεψη και διανυκτέρευση σε 4-5 νησιά την εβδομάδα. 

Iστιοπλοϊκά – Καταμαράν - Καίκια (motor-sailers)

MotorSailers Charter Skippered Charter Our Yacht charter fleet Bareboat yacht charter
Κάντε κλίκ

Ημερησια ταξίδια, ΣΒΚ, Μπάτσελορ

Απόδραση 1-3 ημέρες με ιστιοπλοϊκό!  Ημερήσια ή ολιγοήμερα ταξίδια, Μπάτσελορ σε σκάφος, κάνει την διαφορά!  Χωρίς ευθύνες και χωρίς χρηματική εγγύηση. Εως και τέλος Οκτωβρίου (Μέτριοι άνεμοι - Ζεστή θάλασσα - Ηλιόλουστες μέρες)!!

1. Ναύλωση σκάφους με σκίπερ

 Ενοικίαση ιστιοπλοϊκού με σκίπερ. Χωρίς ευθύνες - Χωρίς χρηματική εγγύηση. Ο σκίπερ θα σας ταξιδέψει σε μέρη που δύσκολα θ’ανακαλύψετε μόνοι σας. Χωρίς την χρηματική εγγύηση ή μειωμένη.  Παρακάτω, γενική εκτίμηση κόστους ενοικίασης Ιστιοπλοϊκού.

2. Οργανωμένα Ταξίδια.

Οργανωμένες διακοπές / ταξίδια στην Ελλάδα με ιστιοπλοϊκό σκάφος, για μόνα άτομα, για ζευγάρια και μικρές παρέες. Πακέτα διακοπών σε ιστιοπλοϊκό σκάφος με ημιδιατροφή και ενοικίαση καμπίνας ή κουκέτας. Ταξιδέψετε με άτομα που έχουν ίδια ενδιαφέροντα με εσάς και κάντε νέες γνωριμίες. 

3. Ναύλωση παραδοσιακού σκάφους με πλήρωμα

Εάν επιθυμείτε ένα πολυτελές ταξίδι, οι ημερήσιες κρουαζιέρες μας με παραδοσιακά σκάφη (καΐκια), με καπετάνιο και πλήρωμα, είναι η τέλεια λύση!  Διασκεδάσετε με διαφορετικό τρόπο τις εορταστικές σας εκδηλώσεις.  Έως 47 άτομα για ημερήσιες εκδρομές.

4. Ναύλωση σκάφους χωρίς σκίπερ

Η ναύλωση ιστιοπλοϊκού σκάφους χωρίς επαγγελματία σκίπερ σημαίνει ότι θα κυβερνήσετε το σκάφος με κάποια βοήθεια από το πλήρωμά σας. Απαιτείται δίπλωμα και προηγούμενη πρακτική εμπειρία στην διακυβέρνηση ιστιοπλοικού σκάφους. 

  • Μια γενική εικόνα κόστους ενοικίασης ιστιοπλοϊκού ανάλογα με το μέγεθος του, την περίοδο και τον αριθμό ατόμων (7-9): ±65-75€ η μέρα (με σκίπερ, +καύσιμα/λιμενικά).  Συνήθως με σκίπερ πλοιοκτήτη η χρηματική εγγύηση δεν ζητείται ή ειναι μειωμένη.  Περισσότερα εδώ.
Ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα  'Atlantis 43' ταξιδεύοντας με μπαλόνι
Αυθεντικές φωτογραφίες/Κάντε Κλίκ / Αρχή Σελίδος